Bilar, MC samt design och teknik

Tjejen som är hetast i kvarteret

Kanske är jag inte snygg, gullig eller vacker. Ja, du vet allt det där som hör till när man är tjej. Den där som ska vara till lags och springa efter killarna hela tiden, som ett stirrigt höns efter tuppen i den populära gruppen. Något som jag dock vet med mig är att jag inte är ful, jag är inte fet och jag är helt enkelt en tuff brud i lyxförpackning. Här är det allt från tuffa killar till datanördar som lyfter på ögonbrynen och vill gå ut med mig. Vad beror det på då? Jo, jag är den där tjejen som älskar allt det tuffa som bilar, motorcyklar och teknik samt design. Det har gjort att jag inte finner det svårt att snacka med någon kille på något plan. Ja, just det! Jag glömde och säga att jag inte var blyg heller. Tuffa brudar är inte blyga. Blyga brudar får inte gifta sig lyckligt.

Jaha, där slutar alla som känner sig som lägre stående varelser att läsa. Inte för att jag är bättre än andra på något vis, men jag tycker helt enkelt det är en fördel att stå upp och visa vem du verkligen är. Hur som helst har mitt stora intresse för bilar och motorcyklar varit det som intresserat mig mera än killar faktisk. De kommer bara som en bonus på köpet så att säga. Så ja, alla killar. Känn er inte förnedrade nu. När saften ska fram på bordet så går era bilar före oss också. Något som jag gillar är fart och fläkt, vilket har gjort att jag studerat mycket hur det går till att uppnå detta, samtidigt som du fortfarande behåller stabilitet och säkerhet på körbanan. Jo, du har rätt. Jag har både en snabb bil och en MC.

Kawasaki Z10R och Ford Mustang GT 2005

Dessa två är mina ögonstenar vilka jag alltid ser till att hålla i topptrim. Det har till och med gått så långt att jag köpte en 3-d printer för att göra modeller i olika storlekar av dem. Jo visst, jag är händig när det gället datorer också. Kan lite av varje om jag får säga det själv och det får jag. Gör det också många gånger utan att tänka, vilket har oanade reaktioner. Hur som helst min Kawasaki Z10R på exakta 998 cc är naturligtvis leksaken när jag vill ha friheten blåsa i håret. När det gäller bilen så är detta ett säkert kort. Ett vidunder av kraft och form som ger levererar maximal väghållning inom klassen. Dessa två får du mera information om vidare på denna sida