Min sida om mig, bilen och kawan

Internet är fritt var det någon idiot som sa en gång i tiden. Så fritt har det ju inte visat sig vara. Hur som helst har jag, en 27-årig brud, med alla de rätta delarna på plats skapat min egen lilla värld. Ja, så kan det gå när man får bestämma helt på egen hand. Denna sida handlar då om mig, mitt stora intresse för teknik och design samt bilen och motorcykeln. Bilen är en Ford Mustang med en mullrande V8 och motorcykeln är en Kawasaki Z10R. Kan jag sluta där? Har du fattat vem jag är? Nähe, ja då får jag väl bre på lite mera smör på den heta lågan så det sipprar vätskor ur mungiporna på dig.

Ja, jag vet. Alla brudar är intresserade av killar. Jo visst är jag det också, men de kommer i andra hand. Jag har så att säga lärt mig av dem. De har alltid ett större intresse av sin polare och bilar samt motorcyklar. Är det inte det så är det sport eller datorer som gäller. Här har vi tjejer alltid fått en sekundär placering i deras liv. Jag tyckte det var dags att ändra på det, så jag skapade helt enkelt en plats på nätet för mig och mina stora intressen. Vill du läsa om mig och mina intressen? Ja, då är du välkommen annars kan det kvitta.

Mitt syfte med denna sajt

det enda syfte jag har med denna sajt är att skriva av mig vad jag känner, tycker och tänker på. Detta tillsammans med mina stora intressen är vad du serveras. Är detta inte nog, kan jag inte ställas till svars eller anklagas för något. Du som finner ett intresse läser vad jag skriver. Du som inte har det, går tillbaka till det du tycker om mest i livet. Helt enkelt är valet fritt, att göra vad du vill. Läs mig, använd mig och tyck om mig. Det gör mig glad och jag hoppas det gör dig glad också.